AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos

Moderátoři: cityglam1, Duce, lacoland

Odpovědět
frostik
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: 03.září 2013 - 22:14

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od frostik »

Demont píše:... píšu to už po 5-té, že já tam tu nabídku nemám (Hyperion 3 ! Skin snad memůže miít vliv na obsah nabídky a funkcí, skin je grafika! Nebylo to ani v základním RED po instalaci). ...
To tlačítko MENU je na dálkovém ovladači a zobrazuje další menu na obrazovce. Jenom na obrazovce ho nenajdeš.
Mira.cz
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 117
Registrován: 02.září 2007 - 15:09
satelitni prijimac: VU+
Bydliště: Chomutov
Kontaktovat uživatele:

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Mira.cz »

WP_000691.jpg
Demont píše:
Mira.cz píše:Demont Hold seš asi tupec co se rád dohaduje....
Další "pokročilý", kadidát na veterána, který neumí číst... Ztráta s času s Vámi, chlapci, když slepý slepého vede, oba do jámy padnou... Krom osobních urážek neumíte nic... jen žvanit a opakovat nesmysly...
Ano jsem tupec ta jsi génius s plnou hubou keců o tom že tu vše je... Ale že to jsou lži a žvásty, odporující realitě, to ti asi nedochází... Jen kecy s ifgnorací faktu, že Hyperion3 v sobě nemá editopr kanálů... Běž do řiti, Díky...

A co je tohle????
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MULTIFEED 13E - 19,2E- 23,5E-28,2E ----server on ubuntu-13.04-server-i386-Argolis SmarGo SmartReader Plus, přijímač: Vu Zero-OpenPli 4, Vu Zero 4k - Vti ,Axas His 4K Combo-openATV
Demont
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 103
Registrován: 25.srpen 2010 - 15:50

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Demont »

efendy55 píše:... všetky tieto lacné satelity ,, nikdy nepôjdu v enigme2 ani na 70% " oproti enigme2 org. .... enigma2 je len ako bonbonik ktorý je občas horký a nechutí mu ... v aline 8900 osobne odskúšali všetky enigmi2 čo pre tento stroj boli a vždy sa tam dosť toho našlo čo nefungovalo ... ja osobne už doma frčím okrem toho hdboxu len v enigme2 org. alien som už daroval mame . komplet som ho nastavil v sparku aj v openpli a mama ani netuší že má nejaký linux ,ved ani nevie čo to je pokial jej ide bez problémov .
Tak za toto Ti efendy dávám 100 bodů a palec nahoru, protože to je konečně upřímné přiznání skutečnosti, jak se věci mají ! =D> Alien v ceně 130 Euro jsi dal mame jako náhradu za Amiko HD mini, které by stálo 30 Euro, protože tě asi sral, proč jinak... a po veškeré péči, studiu a snaze se chová sotva jako to Amiko HD mini, občas se musí restartnout atd... ... To je hořká pravda o těchto "laciných" linuxových krabicích, která měla zaznít hned, když jsem sem vlezl, mohl jsem to vrátit už před týdnem v pátek, nebo na základě čtení tady to vůbec nekupovat. Když vím, že to nepojede, tak do toho nepůjdu. Chystal jsme to pro náročného zákoše v rámci dodávky většího celku (domácí síť server atd...) ale když píšeš, že ani dreambox, vu+, xtrend nejsou 100 % spoelhlivé, tak mu to budu muset rozmluvit i v té dražší kategorii. To je typ lidí, kteří jsou naprosto netolerantní (já jsem kamarád proti nim), něco si vyhlédnou, chtějí to (3 tunery HD na 1 dálkové ovládání) a očekávají 100% funkci, kterou vyžadují, jsou ochotni mi za to zaplatit, když to půjde, ale když se to bude sekat, hodí to po mě při 3. zaseknutí... Chtěl jsem to i pro sebe (2. kus až se s tím seznámím) ale vidím že běžím proti zdi s touto značkou a že ani 2x tak drahé podle Tebe nejsou garantem 100% funkce. Takže půjdu od toho. Je to oblast hobby, ne profi a ti lidi jsou zvyklí, že otočí knoflíkem a vyteče káva, když je to kávovar otočí klíčkem a někam dojedou na čas, když je to auto... Myslí si, že i satelit musí fungovat, když lusknou dálkáčem... Já je chápu ale tento obor to bohužel ještě neumí... Honba za inovacemi nedovolíi časově dokončit předchozí projekty a pak stojí vše za hovno... To by tu mělo být zlatým písmem. Ale díky efendi, žes to napsal. Je to závěr, ke kterému jsem došel i já a je to upřímná a pravdivá reference na tyhle Linux mašinky. Jsem fanda Linuxu na stole a v serveru, kde mi jede stabilně už roky... Mám Media center XBMC v Open SUSE 12.3 a je stabilní. Bohužel pozná jen 1 z mých 4 tunerů různých výrobců, kdysi jsem je kupoval pro Windows. Mám tam Techisat SkyStar HD PCI kartu, Avermedia dvoutuner DVB-T PCIe kartu a externí USB čínský noname SAT HD tuner DM04 + nějaké DVB-T USB sticky. Co chybí jsou ovladače tunerů, jen ten Číňan se chytá. Druhá cesta by byla nejdřív se podívat na podporované tunery a pak je koupit. Ale to už je tu offtopic, tak budu pokračovat v jinám vláknu, kde bude SAT na Linux PC... :wink: Bylo mi ctí pánové zde pobýt a jsem rád, že jsme se dopracovali k výsledku, i když je nepříznivý pro tento STB Alien2 . Ale je pravdivý a ušetří mnoha dalším lidem nervy a peníze... Takže dík za všechno všem ! Já bych se v tom patlal ještě týden, než bych došel ke stejnému výsledku. Půjdu goglovat ty Linux ovladače pro SAT a TV karty, určené původně pro Windows...
:thankyou:
polulin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 91
Registrován: 19.říjen 2008 - 20:28
Bydliště: Moravia

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od polulin »

Demont píše:Chystal jsme to pro náročného zákoše v rámci dodávky většího celku (domácí síť server atd...) ale když píšeš, že ani dreambox, vu+, xtrend nejsou 100 % spoelhlivé, tak mu to budu muset rozmluvit i v té dražší kategorii. To je typ lidí, kteří jsou naprosto netolerantní (já jsem kamarád proti nim), něco si vyhlédnou, chtějí to (3 tunery HD na 1 dálkové ovládání) a očekávají 100% funkci, kterou vyžadují, jsou ochotni mi za to zaplatit, když to půjde, ale když se to bude sekat, hodí to po mě při 3. zaseknutí...
No a jsme doma. Zkasíroval bys ho pak sám, že ??? Ne, tohle fórum opravdu slouží k něčemu jinému, než k poskytování supportu SAT prodejcům. Hezký zbytek dne vinšuju.
Uživatelský avatar
avatar99
Odborník
Odborník
Příspěvky: 314
Registrován: 23.září 2013 - 16:04

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od avatar99 »

:arrow:
avatar99 píše:Vrať to a koukej z okna budeš mít klid
AmikoAlienTriplex/Amiko 8265+
AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
Uživatelský avatar
mmiriboy
Veterán fóra
Veterán fóra
Příspěvky: 1869
Registrován: 30.srpen 2009 - 21:02
Bydliště: okr. Nitra

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od mmiriboy »

:)
Dobré, veľmi dobré :!:
Takže odtiaľto vietor fúka :!:
Inak tušil som to :!:
Len či ti to duševne pomohlo, obuť sa do veteránov a legendy tohto fóra :?: :!: A to len preto, lebo ti nechceli podať celú ruku a podávali ti iba prst :?: Totižto ani jeden, vrátane mňa v tejto pomoci nevidel zlú vidinu ušlého zisku :!:
A keby si čítal všetko okolo tohto Aliena, tak ako ti radili tí "namyslení" veteráni, či legendy, tak by si určite došiel k terajšiemu záveru už dávno a nemusel si stráviť kopec svojho voľného času zbytočným tápaním :!:
VU+ DUO 4K SE
Dreambox One UHD Combo
Gigablue UHD Trio 4K
Qviart Lunix CO & 4K
Formuler F4 Turbo Combo 2ks
Paraboly: E-85+120
28,2°+19,2°+13°+9°+4,8°E+0,8°W & 16°+23,5°E
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB
Uživatelský avatar
Inuita
Odborník
Odborník
Příspěvky: 492
Registrován: 16.březen 2013 - 13:32

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Inuita »

Miro mě to bylo jasné už při prvním jeho příspěvku,,potřebuji za prvé,za druhé atd",že to nedělá pro sebe. Já osobně mám větší radost,když si mohu takový přístroj s vaší pomocí nastavit sám. :Yahoo!:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Demont
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 103
Registrován: 25.srpen 2010 - 15:50

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Demont »

Mira.cz píše:A co je tohle????
Tohle je jiná verze software E2 Hyperion, než se kterou s otravuju já! Kolikrát jsem se tu ptal, kterou verzi tam máte a kde ji stáhnu? Nejméně 5x ! Bez odpovědi ! Takže buď tak hodný a když nevíš co tam máš, tak mi ofoť i tu druhou obrazovku s verzemi software, ať zjistím, s čím to tak směle machruješ! Jak vidíš, tak můj skin MarcinO zobrazuej něco jiného, než tvůj a ty položky tam nejsou ! K tomu se tu snažím už týden dopracovat ! Díky ! To je horší, než naučit mého psa s bankomatem... :ROFL:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
mmiriboy
Veterán fóra
Veterán fóra
Příspěvky: 1869
Registrován: 30.srpen 2009 - 21:02
Bydliště: okr. Nitra

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od mmiriboy »

Jasné tušenie som mal aj ja, len má hnevá, že si "Demont" myslí, že my všetci sme tu iba na to, aby sme tu všetkým nováčikom "zobali z ruky" a kŕmili sa tými "zbytkami obeda, čo nám sem niekto podhodí"!
Každý máme svoju hrdosť :!:
A samozrejme rady, príspevky, či pobyt na tomto fóre je pre každého z nás koníčkom, ktorý tak ako aj práca - hrátky z vlastným stb sú pre nás skalných formou sebauspokojenia a relaxu!
VU+ DUO 4K SE
Dreambox One UHD Combo
Gigablue UHD Trio 4K
Qviart Lunix CO & 4K
Formuler F4 Turbo Combo 2ks
Paraboly: E-85+120
28,2°+19,2°+13°+9°+4,8°E+0,8°W & 16°+23,5°E
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB
Demont
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 103
Registrován: 25.srpen 2010 - 15:50

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Demont »

mmiriboy píše::) Dobré, veľmi dobré :!: Takže odtiaľto vietor fúka :!:
Další zcela zbytečný veterán, co zasral dalších 10 cm fóra úplně zbytečnou dezinformací ! Lépe kdybys mlčel, soudruhu, když nemáš co říct k věci... porovnej si tu ty fotky a to co píšu! Zjistíš, že nejsem debil jak si myslíš, ale že mám pravdu, že to v tom přijímači nemám i když mě ostatní přesvědčují že mám! A teď jsem soudruhům co umí fotit vytýčil další akademický úkol: Ofotit svou obrazovku, abych věděl, co mám hledat za verzi ! Možná se to na 7-mý pokus už povede z nich vypáčit... Ti veteráni jsou tu snad bratři z jednoho chovu ? Nehcete si tu někde udělat vejměnek, kde vás budou ostatní jen oslavovat a tematická fóra nechat technické diskuzi ? :ROFL:
Demont
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 103
Registrován: 25.srpen 2010 - 15:50

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Demont »

mmiriboy píše:... Každý máme svoju hrdosť :!:
Od začátku jsem přesvědčen, že hlavním smyslem tohoto fóra je masírovat si vlasní EGO, hrdost a životní zásluhy, že se někdy někomu něco povedlo opsat, koupit nebo dokonce vymyslet. Jako na vojně. Zobáci musí žrát z podlahy a mazáci se smějí ? Tak to má býr? Já říkám NE! Tuto hru hrát nebudu! Buď tu bude spoluprýce lidi s IQ nad 100, kteří to se svým "koníčkem" myslí trochu vážně, nebo tu nebudu já. Je to jednoduché, ještě jsem to zcela nevzdal s vírou, že dotyčný najde ve svém zázraku obrazovku s verzí svého softwarem kterou bude schopen ofotit... :o
Ještě si veteráne Míro nezapomeň do podpisu sepsat i všechna auta co máš, s kubaturami a výkony kW, případně i velkost baráku a počet manželek, nejlépe pod sebe do sloupce ať to zabírá co nejvíce místa a znepřehlední diskuze, třeba si sednu naprdel a vzbudí to ve mě větší respekt k tvému majestátu... Opě tu Tebe zvítezilo tahání trička nad věcnou diskuzí... Svůj majetek si můžeš sepsat do profilu a nemusíš opakovat v každém podpisu pod každým příspěvkem. Stejně to nečtu... :ROFL:
Naposledy upravil(a) Demont dne 12.prosinec 2013 - 19:26, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Příspěvky: 2992
Registrován: 26.září 2011 - 16:03
satelitni prijimac: Všetko-4K
Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od efendy55 »

demont: alien u mami šlape ako hodinky dal som jej aliena len kvôli tomu že mi doma stál a mala satelitu-2000 / ide tiež ako hodinky na oscam server / , ale ako píšem hlavne ako satelit ,len sa s ním treba pohrať ako s každým linuxom do ktorého nejde enima2 org. treba si ale uvedomiť že je to v prvom rade satelit . už som to tu viac krá písal o rozdieloch enigma2 a enigma2 org. čítal som už dávno članky kolko týmov pre jednotlivé satelity pracuje v tedy suvereine viedol dreambox ,vu+, xtrend atd . tiež som začínal na opticumoch 7100 ,9600 atd . raz som vymenil jeden črep dremskeho 256 za uno kamoš mi s ním pomohol ukázal čo kde , ako nahrať / a ver tomu že je to úplne iné ked to vidíš ako to niekto skúsený robí na vlastné oči pred tebou a môžeš sa ho na to spýtať / a vela som toho tu aj inde prečítal ako ked ti tu vypisujeme a každí ti radí svoje ,ale musíš uznať že všetci sa ti tu snažili pomôcť ,ved čo som tu čítal tak takmer každý čo sa sem zapojil má ten istý satelit ako ty / ja osobne mám len aliena1 a asi dva alieni 2 som nastavoval frekvencie tp a oscam na ice / a ver tomu že keby si mi ho sem doniesol tak by určite väčšina vecí fungovala samozrejme ak to image podporuje až na ten oscam irdeto nikdy som sa s tým nezaoberal / len čo som o tom čítal / lebo mám len ice karty . a čo sa týka tých poriadnych satelitov tak šlapú perfektne . to čo ja používam a potrebujem tak nemám problém až na to solo2 s usb-dvbt tunerom ,ale to je už môj problém . ked sa naseriem ak nedajú stv-1 hd na satelit / kvôli futbalu / tak si kúpim duo2 s interným dvbt a mám po probléme . :smoke: nie som žiadny macher ani majster sveta tiež sa len učím a čítam a sú tu daleko lepší borci ako som ja ,ale satelit pokial si nekúpi už u predajcu nastavený na to čo potrebuje ,alebo nemá známeho ktorý ti s tým pomôže / ako ja v začiatkoch , ked som si nevedel ani tp pridať a nehanbim sa za to :cry: / tak nemá šancu to rozchodiť bez znalostí . proste to nie je dvd player že strčí disc stlačí play a pozerá . preto ja osobne radšej odporúčam neskúseným požiadať predajcu nech im to nastaví a radšej si za to zaplatiť a má pokoj už si tam len pridá programy a pozerá . ak chceš enigmu2 tak jedine ,, org " . žiadny hdbox, alien , argus, octagon . zapamätaj si že ,, žiadna nebula ,hyperion v týchto lacných satelitoch nikdy nedobehne org.enigmu2 v dremboxe ,vu+,xtrend atd ani keby im išla org.enigma2 oproti . :poklona: proste orginál je len jeden . :good: týmto samozrejme netvrdím že alien a jemu podobné stroje sú zlé ,, len zodpovedaju cene . keby som dnes potreboval nejaký lacný linux tak kludne by som bral aj akého kolvek aliena1 ,alebo 2 ako máš ty .
Všetko 4K
Uživatelský avatar
mmiriboy
Veterán fóra
Veterán fóra
Příspěvky: 1869
Registrován: 30.srpen 2009 - 21:02
Bydliště: okr. Nitra

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od mmiriboy »

Milý "soudruhu" já vravím o tvojom správaní sa k ostatným... !
A milý "soudruhu", keď si taký "múdry" až si hlúpy, tak sa radšej uč, veď každý z nás, ktorí toho máme už čo to za sebou prešiel aj cestou pokusov a omylov!!!
Serie ma na tebe jedna vec a to, že si tu diktuješ kto čo má robiť pre to, aby si ty mohol z múdrosti iných zarobiť!!!
Tak toto si úplne posral, už to chápeš :?: :!:
Kto má aspoň štipku zdravého rozumu a hrdosti, tak sa k tebe obráti chrbtom :!:
A tu nejde vôbec o to, že kto má koľko prispevkov, aký má tu na fóre "status (hodnosť)", ale o to že, ako si kto druhého váži, o úprimnosť k druhému :!:
Já osobne, aj keby viem, kašlem na teba :!:
:poklona:
VU+ DUO 4K SE
Dreambox One UHD Combo
Gigablue UHD Trio 4K
Qviart Lunix CO & 4K
Formuler F4 Turbo Combo 2ks
Paraboly: E-85+120
28,2°+19,2°+13°+9°+4,8°E+0,8°W & 16°+23,5°E
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB
Uživatelský avatar
Inuita
Odborník
Odborník
Příspěvky: 492
Registrován: 16.březen 2013 - 13:32

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Inuita »

Demont píše:
mmiriboy píše:... Každý máme svoju hrdosť :!:
Od začátku jsem přesvědčen, že hlavním smyslem tohoto fóra je masírovat si vlasní EGO, hrdost a životní zásluhy, že se někdy někomu něco povedlo opsat, koupit nebo dokonce vymyslet. Jako na vojně. Zobáci musí žrát z podlahy a mazáci se smějí ? Tak to má býr? Já říkám NE! Tuto hru hrát nebudu! Buď tu bude spoluprýce lidi s IQ nad 100, kteří to se svým "koníčkem" myslí trochu vážně, nebo tu nebudu já. Je to jednoduché, ještě jsem to zcela nevzdal s vírou, že dotyčný najde ve svém zázraku obrazovku s verzí svého softwarem kterou bude schopen ofotit... :o
Ještě si veteráne Míro nezapomeň do podpisu sepsat i všechna auta co máš, s kubaturami a výkony kW, případně i velkost baráku a počet manželek, nejlépe pod sebe do sloupce ať to zabírá co nejvíce místa a znepřehlední diskuze, třeba si sednu naprdel a vzbudí to ve mě větší respekt k tvému majestátu... Opě tu Tebe zvítezilo tahání trička nad věcnou diskuzí... Svůj majetek si můžeš sepsat do profilu a nemusíš opakovat v každém podpisu pod každým příspěvkem. Stejně to nečtu... :ROFL:
Tak už toho mám dost :twisted: Ty jsi normální DEBIL :!: Už jsem ti dával link na Hyperion3 3x :!: :!: Ty neumíš číst???? Ty vole máš vůbec Amiko Alien2??? Vypadni už z tohoto fóra :twisted:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
martinxp
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 138
Registrován: 01.prosinec 2007 - 10:55

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od martinxp »

Me na amiku bezi vse co potrebuji .... E2 je naprosto stabilni a rychlejsi nez napr na Dm800 ktery jsem mel roky.... navic sh4 ma lepsi obraz bez broadcomy. Broadcom enigma je pouze od Dream multimedia , ostatni jsou vsechny zalozeny na openpli - to i sh4 .. rozhodne bych si nekupoval zajice v pytli .. s alien2 jsem neprohloupil - muzu provozovat 3 systemy- E2 , neutrino hd a spark (ten je ale graficky a ergonomicky 7 let za opicemi) neutrino i E2 je pro tento pristroj pouzitelny a stabilni a nebal jsem se prodat par kusu zakaznikum a nemam jediny problem ze by to nekomu nejelo. Zacatecnik ktery si koupi linux stb z vlastni vule by mel venovat hodiny studiu a ne prijit na forum a narikat. zadny linux stb neni instant plug and play jako ''ali" - amiko mini, ariva,ab cryptoboxy ... nebo skylink ready boxy.

Demont os sobe tvrdi ze je linuxu znaly... ja linuxu znaly jsem ..roky ho provozuju na serverech a routerech, kompiloval jsem si vlastni image z verejnych git nebo svn uz u dm800 ale v zivote by me nenapadlo narikat jak male decko ze mi neco nejde. Kdyz jsem nevedel, dal jsem dotaz na interesovanem foru a trpelive cekal.. ne kazdy ma potrebu odpovidat na stupidni dotazy a ne kazda odpoved je pouzitelna.
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Demont
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 103
Registrován: 25.srpen 2010 - 15:50

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Demont »

mmiriboy píše:Milý "soudruhu"... aby si ty mohol z múdrosti iných zarobiť!!!
Kto má aspoň štipku zdravého rozumu a hrdosti, tak sa k tebe obráti chrbtom!
Já osobne, aj keby viem, kašlem na teba!

Tak na nováčky se tu sere od začátku a taky to od začátku píšu.. jestli si myslíš, že "zarobím" tím, že jsme strávil týden času na shitu, který stejně nebude nikdy solidně fungovat, a který už nikomu nedoporučím ani neprodám, tak jsi na omylu. To bych to "nastavení" musel prodat za 10.000 Kč, když nemám umřít hlady... Nejsem prodejce satelitů, zabývám se výpočetní technikou a když někdo chce k tomu i satelit, tak mu ho také dodám, zapojím k NETu, nainstaluju paraboly a motor a tu práci, kabely, amteriál mi samozřejmě zaplatí, živím rodinu jako každý jiný a nemůžu 80% pracovní doby trávit jako hobby zadarmo. Mým byznysem není nastavovat mrtvé shity z velkoobchodu. S tím se dá leda zkrachovat, jak vidím. To pak můžu hodit tohle fórum za hlavu a každému prodat DreamboxHD nastavený z prodejny za 15.000 Kč dám si k tomu rabat 30 % a mám čistou hlavu ne? Ne mě to baví, něco vymyslet, udělat, nastavit, je to i mé hobby, když to odsejpá a je s kým spolupracovat formou že začnu tam, kde on skončil a posuneme to dál ajá si neenchám své výsledky pro sebe! Když každý bude nucen pod mazáckou vojnou začínat opakováním chyb druhých, nikam se to nedohrabe! Chápeš? Tady je 100 stránek tápání a omylů po 1,5 roce a výsledek Stabilního Alein2 s rozšířenými funkcemi není! Kapišto? A protože se to za 1,5 roku nepovedlo vám, co jste na tom zveteránili jen počtem příspěvků které nemají výsledek, tak se to nesmí podařit ani druhým, notabene za týden po koupení, když vy jste s tím nepohli za 1,5 roku ne? Promiň je to ubohé a malé, takto se chovat a hrát si na komunitu hobbystů, kteří druhým "pomáhají". Od začátku nic jiného, než mazácká vojna, vytahování se, ukazování nadřazenosti, pohrdání začátečníkem... to je podstata zdejšího dění... :smoke:
Uživatelský avatar
mmiriboy
Veterán fóra
Veterán fóra
Příspěvky: 1869
Registrován: 30.srpen 2009 - 21:02
Bydliště: okr. Nitra

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od mmiriboy »

Demont píše: Ještě si veteráne Míro nezapomeň do podpisu sepsat i všechna auta co máš, s kubaturami a výkony kW, případně i velkost baráku a počet manželek, nejlépe pod sebe do sloupce ať to zabírá co nejvíce místa a znepřehlední diskuze, třeba si sednu naprdel a vzbudí to ve mě větší respekt k tvému majestátu... Opě tu Tebe zvítezilo tahání trička nad věcnou diskuzí... Svůj majetek si můžeš sepsat do profilu a nemusíš opakovat v každém podpisu pod každým příspěvkem. Stejně to nečtu... :ROFL:
Nikto ti nekáže čítať obsah môjho podpisu!!!
A je mojou slobodnou vôľou, čo si tam napíšem!
To len ty s tým IQ "húpajúceho sa koníka" splietaš nezmysly :!: Keby si si dal tu námahu a prečítal si svojich po sebe idúcich aspoň posledných päť - desať príspevkov a aj odpovede kolegov, určite by to bolo viac prospešné, ako to tvoje neustále diktátorské domáhanie sa "dokonalých" odpovedí :!:
VU+ DUO 4K SE
Dreambox One UHD Combo
Gigablue UHD Trio 4K
Qviart Lunix CO & 4K
Formuler F4 Turbo Combo 2ks
Paraboly: E-85+120
28,2°+19,2°+13°+9°+4,8°E+0,8°W & 16°+23,5°E
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB
Uživatelský avatar
mmiriboy
Veterán fóra
Veterán fóra
Příspěvky: 1869
Registrován: 30.srpen 2009 - 21:02
Bydliště: okr. Nitra

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od mmiriboy »

Demont píše:
mmiriboy píše:Milý "soudruhu"... aby si ty mohol z múdrosti iných zarobiť!!!
Kto má aspoň štipku zdravého rozumu a hrdosti, tak sa k tebe obráti chrbtom!
Já osobne, aj keby viem, kašlem na teba!

Tak na nováčky se tu sere od začátku a taky to od začátku píšu.. jestli si myslíš, že "zarobím" tím, že jsme strávil týden času na shitu, který stejně nebude nikdy solidně fungovat, a který už nikomu nedoporučím ani neprodám, tak jsi na omylu. To bych to "nastavení" musel prodat za 10.000 Kč, když nemám umřít hlady... Nejsem prodejce satelitů, zabývám se výpočetní technikou a když někdo chce k tomu i satelit, tak mu ho také dodám, zapojím k NETu, nainstaluju paraboly a motor a tu práci, kabely, amteriál mi samozřejmě zaplatí, živím rodinu jako každý jiný a nemůžu 80% pracovní doby trávit jako hobby zadarmo. Mým byznysem není nastavovat mrtvé shity z velkoobchodu. S tím se dá leda zkrachovat, jak vidím. To pak můžu hodit tohle fórum za hlavu a každému prodat DreamboxHD nastavený z prodejny za 15.000 Kč dám si k tomu rabat 30 % a mám čistou hlavu ne? Ne mě to baví, něco vymyslet, udělat, nastavit, je to i mé hobby, když to odsejpá a je s kým spolupracovat formou že začnu tam, kde on skončil a posuneme to dál ajá si neenchám své výsledky pro sebe! Když každý bude nucen pod mazáckou vojnou začínat opakováním chyb druhých, nikam se to nedohrabe! Chápeš? Tady je 100 stránek tápání a omylů po 1,5 roce a výsledek Stabilního Alein2 s rozšířenými funkcemi není! Kapišto? A protože se to za 1,5 roku nepovedlo vám, co jste na tom zveteránili jen počtem příspěvků které nemají výsledek, tak se to nesmí podařit ani druhým, notabene za týden po koupení, když vy jste s tím nepohli za 1,5 roku ne? Promiň je to ubohé a malé, takto se chovat a hrát si na komunitu hobbystů, kteří druhým "pomáhají". Od začátku nic jiného, než mazácká vojna, vytahování se, ukazování nadřazenosti, pohrdání začátečníkem... to je podstata zdejšího dění... :smoke:
Nikto ťa tu nedrží, sú aj iné fóra..., nech sa páči...
Si znalý IT techniky, založ si vlastné fórum...
Nech sa darí...
:poklona:
VU+ DUO 4K SE
Dreambox One UHD Combo
Gigablue UHD Trio 4K
Qviart Lunix CO & 4K
Formuler F4 Turbo Combo 2ks
Paraboly: E-85+120
28,2°+19,2°+13°+9°+4,8°E+0,8°W & 16°+23,5°E
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB
Uživatelský avatar
avatar99
Odborník
Odborník
Příspěvky: 314
Registrován: 23.září 2013 - 16:04

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od avatar99 »

Demont píše:
dipol100 píše:Prosím o radu, přečetl jsem několik celých diskuzi o AA2, oscam..., a to celé, ale bohužel jsou v nich uváděny chybné rady a údaje, takže bych rád rady skutečného odborníka....
Tak to máš bohužel pravdu. Pokud nepohrdneš mnou, začátečníkem, tak už jsem Aliena 2 rozchodil na E2 Hyperion3 i bez rad veteránů, Oscam byl největší oříšek, ale už jede komplet T-mobile karta, spravil jsem pokažené české fonty, jede youtube, FTP, MC v Putty, streaming SAT programů do PC do VLC media playeru a už nevím co si vymyslet. Ještě mi tam chybí nějaký WEB browser, tím jsem se ještě nazbýval, možná ho vykuchám ze Sparka ? Zatím netuším a další cíl je sharing karty, což jsou už jen nějaké nastavení v Oscamu, které jsme ještě nezkoušel, není čas... No a pak tady požádám veterány o radu, jak to uložit jako hotovou bootovatelnou zálohu, protože standardně mi to dělá nějaký soubory ****.gz, což je jiný soubor, než ten co se dá bootnout do mrtvého stroje. A pak to někde umístím. Zatím mi ten Oscam jede 1 den, takže o stabilitě nemůžu odpovědně mluvit. Až to pojede týden a nesekne se to, tak potvrdím stabitilu a někam to plácnu ke stažení jako hotovou věc, kde už není třeba s ničím laborovat, stačí nahrát a pustit... :poklona: \:D/
AmikoAlienTriplex/Amiko 8265+
AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
Demont
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 103
Registrován: 25.srpen 2010 - 15:50

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Demont »

Inuita píše: Tak už toho mám dost :twisted: Ty jsi normální DEBIL :!: Už jsem ti dával link na Hyperion3 3x :!: :!: Ty neumíš číst???? Ty vole máš vůbec Amiko Alien2??? Vypadni už z tohoto fóra :twisted:
No, trochu ti tečou nervy, pravda, já jsem debil, možná, ale ty 2 fotky co jsem sem dal jsou z Hyperiona3 nainstalovaného z těch tvých odkazů. Tak mi teď vysvětli, proč v jeho menu nejsou ty stejné položky na editaci buketů, co tu někdo předváděl ??? JO? Zkus se zklidnit, dát si na hlavu mokrý ručník a vzít to s chladnou hlavou. Já mohu pro tvou radost to nainstalovat ještě jednou, ale pochybuju, že výsledek bude jiný, když už jsem to udělal 3x! Jsou jen 2 možnosti:
Buď ses spetl v tom odkaze a máš to nainstalované z něčeho jiného, nebo si děláš ze mě pdel... Je i třetí možnost, že můj Alein 2 Triple+ má jiný hardware než tvůj a v důseldku toho ty položky z menu vypadly na nezobrazují se. To je ta nejméně pravděpodobná. Takže co teď veteráne? A zkus to bez urážek a nadávání do debilů... :poklona:
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“