Gigablue trio 4K Pro

Forum o prijímači Gigablue trio 4K Pro - diskusia a download
Odpovědět
Jozef1975

Gigablue trio 4K Pro

Příspěvek od Jozef1975 »

Prosim vedel by mi niekto poradiť?.Nedari sa mi spojit a zdielat kartu na dvoch enigma 2 . Gigablue trio 4k by som chcel server a na vu solo 2 zdielat..neviem presne kde čo nastaviť aby to fungovalo..Ked som pouzival CR750HD tak to bolo v pohode ale tieto 2 sa mi nedari😞
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: Gigablue trio 4K Pro

Příspěvek od Warder »

Nahraj si do boxov Oscam a potom si ich patricne nakonfiguruj. Vsetko potrebne najdes aj tu na fore.
------------------
Prosím pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
Jozef1975

Příspěvek od Jozef1975 »

Ked som používal cr750 vytvoril server a zadal ip,port,meno a heslo a na vu solo 2 newcs ip ,meno heslo a slapalo to ,ale tu nie. Akonáhle zmenim v oscame s m7 na nieco ine uz mi karta nejde .A vu solo 2 mi nenajde server
Jozef Sliacky

Příspěvek od Jozef Sliacky »

No musim ostat na cr750hd ako server a zdielanie karty na vsetky stb do kazdej izby v domacnosti funguju.Tu na fore je diskusia o sat technike a nik nevie ako nastavit ggbluetrio4k ako server a ostatne client ,je to skoda.Dakujem.
Este budem skusat ,len skusat lebo odbornik na to niesom a chcem iba aby v dome pozeral kazdy co chce.
Moje stb:hlavny ako server v obyvacke som chcel ggbluetrion4k,preto som ho kupil,velka flash ,wifi ,ale zatial funkcny server CR750hd
-detska 1 ab ipbox1-funkcne,lebo moznost aj pre android pre dcerku je vhod youtube a dalsie
-detska 2 ab ipbox 1-funkce,lebo filmy na sosac cez kodi apk bez problemov
-spalen vu solo 2-funkcne,ale malokedy sledovane
Prosim ak by niekto vedel lopaticky napisat ako nastavit budem rad,lebo ja akonahle v oscam zmenim s m7 na ccam tak mi karta nejde v ggtrio4k.Proste neviem co stym dakujem
Odpovědět

Zpět na „Gigablue Trio 4K Pro“