Radenie kanalov

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
MirecXP

Radenie kanalov

Příspěvek od MirecXP »

Prosim vas, ako sa da zoradit kanaly v poradi ako si urcim ja?
Chcem mat STV1 na 1, STV2 na 2, Markiza na 3 a atd...
Je to vobec mozne?
Steiner
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Radenie kanalov

Příspěvek od Steiner »

„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
MirecXP

Příspěvek od MirecXP »

Dakujem, za odpoved. Tu volbu mam nastavenu, programy sa prehadzovat daju, ale nedokazem si vytvorit zoznam ako ja chcem - vzdy to po presunuti nejak "nahodne" prehodi.
Steiner
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od Steiner »

Nemáš červeným nejaké blbé triedenie?
Ešte takto: Zoradenie iba v samotných FAV skupinách je v podstate nefunkčné, teda technicky funguje, ale samotné zoraďovanie prebieha v samotnom-celkovom zozname pre celý satelit.
Čiže napr.: ak vo FAV mám 2 programy, 1. má v celkovom zozname číslo 100, 2. má v celkovom zozname číslo 200 a ten 2. hodím vo FAV pred 1. , tak výsledok je ten, že 2. dostane číslo 99
Zhruba napísané, čo si pamätám.
Takže samotné zoraďovanie je dobré robiť priamo nad celkovým zoznamom pre daný satelit a vo FAV je to automaticky podľa toho.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
MirecXP

Příspěvek od MirecXP »

Steiner píše:Zoradenie iba v samotných FAV skupinách je v podstate nefunkčné, teda technicky funguje, ale samotné zoraďovanie prebieha v samotnom-celkovom zozname pre celý satelit.
Toto je asi moj problem. Triedit celkovy zoznam bude asi riadne sialenstvo, no zrejme si mi pomohol. Dakujem.
Steiner
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od Steiner »

Nemusí to byť šialenstvo, veď tie podstatné - čo máš/chceš mať vo FAV nasúkaš v celkovom zozname od 1 po X a vybavené.
„Cross of Iron“
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“