Sab Ultimate
Re: Sab Ultimate
Tak že podobný postup jako u 503?Zatím do toho nebudu šahat,až budu mít více informací.Nebo to k tobě přivezu,ty už to umíš.Udělám si výlet a podívám se co tam máte nového.Stejně do PHA pořád courám k vůli ženě,tak se jednou pojede k vůli mně.

Co myslíš tou otázkou na najlsat a badr? Nemyslím, že by citlivost tuneru změnilo přeflešování. Samozřejmě, jsem zaujatej, jako každej majitel, všichni to z fór známe: schopnost příjmu slabých signálů mi připadá lepší, zdá se mě taky slušnej obraz a nevím co všechno. Ale to je subjektivní. Taky možná jenom mlhavá představa, od loňskýho 18.12. octagonstvo po nás hodilo bobkem, zcela arogantně. Podívej se, čím se zabejvaj. Bez náznaku omluvy nabízej výměnu 918ky, jako by říkali, že je to šmejd, že ti to za příplatek vynahraděj jiným. U SABa se aspoň něco děje, navíc když jsem zvědavej...
DM920uHD Triple Tuner, BA; DM800Se A8p, BA; Gib.1245/1335mm Motorized SG2100A
- vlado.ucho
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: rôzne šunty
Příspěvek od vlado.ucho »
To Knawi-len tak pre ostatných nepoučiteľných experimentátorov,preflašhovania Octagona 918-HD-na Saba,by bolo od teba dobré,napísať nejaký postup,ako si to tam nahodil,čoho sa majú vyvarovať a pod.Viem že nejaké postupy sú,ale osobná skúsenosť je na nezaplatenie.Čo povieš,dá sa to?Ja som len zvedavý na tvoj postup,ale možno aj keď ich odrádzam,sa do toho dajú,aby nemali také trápenie ako ty.Ďakujem.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
vlado, miláčik, copak já vím? Mě bylo ještě včera po poledni do bréče, tedy skoro. Předevčírem jsem se s tím mordoval bezúspěšně a bylo mě jasný, že nic jinýho nezbyde než se zeptat tady na fóru, co dělám špatně. A to se mě nechtělo, přiznat, že se pouštím do něčeho na co nemám. A svůj postup, kterej se podle mně nelišil od přesnýho postupu popsanýho tady, jsem dost, možná až příliš, zevrubně popsal. Naštěstí jste mě ani vy, odpůrci přeflešování, nepokousali a byli shovívaví. Rady jsem dostal dobrý, EmbreOnyx mě dal tu rozhodující, když už mám v resívru sab boot, ať použiju k dalšímu stahování SAB_next, GisOct, jediný užitelný, jak jsem tomu předtím rozuměl i USB flash, mě byly k ničemu. Pozor: vůbec nechci nikomu radit, každej se umí zmejlit sám, bez rad.
Tak že,ať to zhrnu.Může někdo zde na foru dát přesný návod,jak udělat z Octagonu Saba.Taký jednoduchý polopatizmus,pro sklerotické dědky.Řádek po řádku.Nebo žádám moc??
a
Nějak s toho vašeho líčení,mám husí kůži.
a Re: Sab Ultimate
@zzaner: rád se s tebou sejdu, bydlím v ke Kutný Hoře přivrácený straně Prahy, ovšem k předvádění přijímače se musím připravit. Jinak, jsi-li v Pze často, sejít se můžem, rád se od tebe ledacos dozvím.
Teď jsem skenoval 7°W a to je právě vachrlatej moment: parabolu a hlavně LNB vč. skew nemám právě přesně nastavené na Nilesat a Atl.4B a přesto se mě na SAB/Octagonu(!) naskenavala frekvence 11766H s MBC Movies. Kostičkuje (Q=29 - 30 ale FEC je 5/6) ale i tak jsem to nečekal. No a vypadá to jako chlubení a propaganda.
Teď jsem skenoval 7°W a to je právě vachrlatej moment: parabolu a hlavně LNB vč. skew nemám právě přesně nastavené na Nilesat a Atl.4B a přesto se mě na SAB/Octagonu(!) naskenavala frekvence 11766H s MBC Movies. Kostičkuje (Q=29 - 30 ale FEC je 5/6) ale i tak jsem to nečekal. No a vypadá to jako chlubení a propaganda.
vlado.ucho, zzaner budu jen rad pokud sem i dalsi prihodi neco ze svych zkusenosti, ale uz tak je ten navod uplne polopatisticky napsany vcetne vsech potrebnych souboru. Jinak u SABa je videt, ze se aspon neco malo deje, takze vzhuru do toho
, na holandskem foru ani ne pred tydnem psali o novem FW a uz je tu, prumerne vychazi novy skoro 2x do mesice.
Jinak problem Knawi spocival opravdu v tom, ze po nahrati bootloaderu se pristroj sam nerestartoval jak to ma byt a proto se jevil zdanlive nefunkcni, kdy FW ze SABu nesel do nej nahrat pres USB a GisOct uz byl zase vyrazen ... Jen pro jistotu jeste znovu prikladam odkaz na vse potrebne http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=24409
Jinak problem Knawi spocival opravdu v tom, ze po nahrati bootloaderu se pristroj sam nerestartoval jak to ma byt a proto se jevil zdanlive nefunkcni, kdy FW ze SABu nesel do nej nahrat pres USB a GisOct uz byl zase vyrazen ... Jen pro jistotu jeste znovu prikladam odkaz na vse potrebne http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=24409
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
Jem si jistý, že každý, kdo bude postupovat podle návodu mzahalka/EmbreOnyx nemůže udělat chybu a do potíží se narozdíl ode mně nedostane. U mně to možná způsobily flešky USB, protože dnes jsem přes ně (zkoušel jsem dvě) znovu nenahrál 108.18 SW a musel opět použít SAB_next.
Ovšem chce to minimální pečlivost, ani jedna fleška nebyla naformátovaná. Teď jsem si ověřil, že po naformátování všechno funguje! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Problem s zle naformatovanou flash som mal aj ja este v uplnych zaciatkoch. Odvtedy co som ju formatoval tak ine soft ako pre Octagon nepouzivam takze ani pri Sab to uz nebolo inak tz. vsetko ide ako po masle a jedine co robim cez rs 232 je len zmena z....na co uz zainterosovanym nie je treba nijako zvlast ozrejmovat
Takze verdikt je
POUŽIVAJTE LEN USB FLASH SFORMATOVANU V PC POPRIPADE PRIJIMAČI SAMOTNOM A AJ TO LEN VO FAT32. TAKISTO DOPORUČUJEM POUŽÍVAŤ TUTO FLASH LEN NA PRACU S OCTAGON/SAB.
Takze verdikt je
POUŽIVAJTE LEN USB FLASH SFORMATOVANU V PC POPRIPADE PRIJIMAČI SAMOTNOM A AJ TO LEN VO FAT32. TAKISTO DOPORUČUJEM POUŽÍVAŤ TUTO FLASH LEN NA PRACU S OCTAGON/SAB.
Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
No vida, zajimavy duvod, tohle me tedy nenapadlo, navic kdyz ti sel nahrat bootloader, ale FW uz ne - divne..., nicmene je dobre, ze jsi to odhalil aby bylo jasno, ze to neni tak nebezpecne jak si tu mozna cast citatelu mysli.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
- vlado.ucho
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: rôzne šunty
Příspěvek od vlado.ucho »
Presne ako píše Knawi,Ulmus,treba mať naflashovanú flash-SD-kartu.USB atď. na Fat 32 a na nič iné nepoužívať, ako na zálohu a FW.pre daný prijímač,inak sa môžu diať rôzne chujo..ny.Ja to mám takto roztriedené na každý zvlášť-Octagon,Arivu,Dreamsky,DM a úplne iné, mám na nahrávanie,prehrávanie atď.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
aby som vec uviedol na pravu mieru.
Pri flash sfw octagon sa stb choval ako v pripadoch vyssie tz. stb vyhodnotil moznost flash z usb ako nemoznu teda fail. Nasledne som usb formatoval a znovu nahral fw na kluc a nebol sebemensi problem.
Pri Sab som mal jediny problem s bootloader a teda taktiez uz spominane pripady kedy sa stb nespustil samozrejme aj to je uz osetrene.
Takze to ze moze vzniknut problem s usb a naslednou spolupracou s stb sa da jednoducho vyriesit formatom a hlavne nepouzivanim flash usb na ine ako na ucely prace s octagon ako takym. To je cele co som tym chcel povedat.
Pri flash sfw octagon sa stb choval ako v pripadoch vyssie tz. stb vyhodnotil moznost flash z usb ako nemoznu teda fail. Nasledne som usb formatoval a znovu nahral fw na kluc a nebol sebemensi problem.
Pri Sab som mal jediny problem s bootloader a teda taktiez uz spominane pripady kedy sa stb nespustil samozrejme aj to je uz osetrene.
Takze to ze moze vzniknut problem s usb a naslednou spolupracou s stb sa da jednoducho vyriesit formatom a hlavne nepouzivanim flash usb na ine ako na ucely prace s octagon ako takym. To je cele co som tym chcel povedat.
Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
Sice jsem se mnoho věcí dozvěděl ale když si uvědomím kolik lidí jsem zřejmě zbytečně obtěžoval, tak se stydím. A to nemluvím o nervech, který jsem měl. Promiňte mě a díky.
Pánové,musím Vám
a složit hlubokou
,je vidět ze jste odborníci,pro nás laici a ještě sklerotici,je to veliký přínos.Zase jsem se něco zajímavého zdověděl.Zatím budu získávat odvahu,abych se to odvážil provést,tak že,pokud budete mít k sabovy nějaké informace,když budete také dobroty,hoďte to sem.Ještě jednou
a hluboká 
a hluboká Re: Sab Ultimate
Chlapci ještě jednou.
Nenajde se někdo ochotný z těch co přeflešovali, vyzkoušet na tom "novém" SABu nahrávání kódovaného a současné sledování jiného kódovaného programu z jednoho TP třeba ze Skylinku, tedy za použití karty v uničtečce?
Buď je vás tak málo, nebo nikdo nepoužíváte PVR funkce. Škoda.
Stejně tak třeba problém Q=10. Pořád stejná?
Nenajde se někdo ochotný z těch co přeflešovali, vyzkoušet na tom "novém" SABu nahrávání kódovaného a současné sledování jiného kódovaného programu z jednoho TP třeba ze Skylinku, tedy za použití karty v uničtečce?
VU+Solo4k (parabola 105Al, motor DM3800, OpenATV7.3, FHDglass17)
Bohužel,nejde.Zkoušeno na originál Sabu.SW 108.11.Nahráváno na HDD.Ani HD,ani SD programy.__Pavel píše:Chlapci ještě jednou.
Octagon SF 8008 E2 UHD 4K combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru,Sony 55XF 8596
Takze pokial sa podpora Octagon uberala smerom k funkciam PVR tak Sab vsadil asi na iny sudok. Tazko potom v tomto pripade povedat co je a co nie je vyvazenejsie a potrebnejsie. Osobne si myslim ,ze vsetko je na ukor volacoho a to znamena ze ani kapacita os nie je dostatocna na vsetky funkcie.
to __Pavel
Q zatial nepadlo no na zaciatku sa mi vsetko javilo ok aj v pripade soft pre Koscom a potom pad a idea dobreho softu sa rozplynula. Iste je to ze pri poslednych soft od octagon Q padlo hned po zmene ktorehokolvek z poslednych dvoch ci troch softoch a nebolo treba ani cakat. Hned prva zmena pozicie bola poznat. Teraz som to zatial nepostrehol ,tak ktovie.
to knawi
klud nic si z toho nerob aj ja som sa dozvedel z poslednych info to co som ani netusil a dakedy je clovek z nezdaru natolko unaveny ze nepostrehne ani principialnu vec. Ked som robil na kanaly(pod autom) tak mi poradili jedno bud si dobre zahres a ked to nepomohlo tak sa vzdy dakto nezainteresovany priplietol kto vzhladom k mojmu problemu nemal mysel "unavenu" a ten 100% poradil. Takze nic sa nedeje podstatne je ze sa nenaplnila do bodky predpoved daktorych skeptikov.
to __Pavel
Q zatial nepadlo no na zaciatku sa mi vsetko javilo ok aj v pripade soft pre Koscom a potom pad a idea dobreho softu sa rozplynula. Iste je to ze pri poslednych soft od octagon Q padlo hned po zmene ktorehokolvek z poslednych dvoch ci troch softoch a nebolo treba ani cakat. Hned prva zmena pozicie bola poznat. Teraz som to zatial nepostrehol ,tak ktovie.
to knawi
klud nic si z toho nerob aj ja som sa dozvedel z poslednych info to co som ani netusil a dakedy je clovek z nezdaru natolko unaveny ze nepostrehne ani principialnu vec. Ked som robil na kanaly(pod autom) tak mi poradili jedno bud si dobre zahres a ked to nepomohlo tak sa vzdy dakto nezainteresovany priplietol kto vzhladom k mojmu problemu nemal mysel "unavenu" a ten 100% poradil. Takze nic sa nedeje podstatne je ze sa nenaplnila do bodky predpoved daktorych skeptikov.
Naposledy upravil(a) ulmus dne 28.duben 2010 - 19:52, celkem upraveno 1 x.
Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
to Liska j : Díky moc, to jsem potřeboval vědět, hned je o důvod víc proč se do flešování nepouštět. Už mi vrtá hlavou jen to subjektivní zlepšení kvality obrazu, jak píše Knawi.
VU+Solo4k (parabola 105Al, motor DM3800, OpenATV7.3, FHDglass17)
Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51