AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od chalan »

mne sa na net dostane po restartu vzdy...
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

ktory skin je najlepsi pre alien2? hdglass je pomaly dost a nejdu mi tam picony neviem preco... ostatne maju divne epg... kde by sa dal stiahnut skin pre SD telku? na hdboxe bol krasny defalut skin taky modry pismena aj vsetko bolo velke..
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

na to divné epg ti asi treba encoding config je to aj tu na fore .a skin si stiahni aj online a daj si aký chceš , ale najprv si sprav komplet zálohu , lebo lahko sa ti môže stať že mu nejaký nesadne a môžeš mať problém . ](*,)
Všetko 4K
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

efendy55 píše:na to divné epg ti asi treba encoding config je to aj tu na fore .a skin si stiahni aj online a daj si aký chceš , ale najprv si sprav komplet zálohu , lebo lahko sa ti môže stať že mu nejaký nesadne a môžeš mať problém . ](*,)
Prosím te,jak mám udělat zálohu v Hyperione,když mi ji sice na usb udělá,ale když ji chci vrátit zpět,tak mi to napíše,že zaloha na usb není. kouknu na usb flešku a je tam.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:mne sa na net dostane po restartu vzdy...

Po restartu jo,ale po probuzení z deep standby ne! :cry:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:ktory skin je najlepsi pre alien2? hdglass je pomaly dost a nejdu mi tam picony neviem preco... ostatne maju divne epg... kde by sa dal stiahnut skin pre SD telku? na hdboxe bol krasny defalut skin taky modry pismena aj vsetko bolo velke..
Zkus si tam hodit ten od Macjeja O,je na pkt serveru,má pig a přesto nezamrzá.V infobarech znázorňuje hodně údajů.
Naposledy upravil(a) Inuita dne 16.listopad 2013 - 21:26, celkem upraveno 1 x.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

Inuita píše:
efendy55 píše:na to divné epg ti asi treba encoding config je to aj tu na fore .a skin si stiahni aj online a daj si aký chceš , ale najprv si sprav komplet zálohu , lebo lahko sa ti môže stať že mu nejaký nesadne a môžeš mať problém . ](*,)
Prosím te,jak mám udělat zálohu v Hyperione,když mi ji sice na usb udělá,ale když ji chci vrátit zpět,tak mi to napíše,že zaloha na usb není. kouknu na usb flešku a je tam.
ja som to robil cez spark . tuším že cez plugin enigma upgreid ,alebo tak nejak a potom stlačiť jedno s farebných tlačítok , dole ti to píše akú farbu na backup . už aliena nemám doma tak neviem presne . ak sa mýlim tak ma niekto opravte . :thankyou:
Všetko 4K
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

S tím pluginem už to nejde,jde jenom instalace. udělat zálohu E2 již to nenabízí.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

no neviem aký tam máš v sparku plugin ty ,ale ja som to robil na aliene-8900-ke aspon 100 x a nikdy som s tým problém nemal . proste zalohu enigmi2 som si vždy robil v sparku . :good:
Všetko 4K
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

efendy55 píše:no neviem aký tam máš v sparku plugin ty ,ale ja som to robil na aliene-8900-ke aspon 100 x a nikdy som s tým problém nemal . proste zalohu enigmi2 som si vždy robil v sparku . :good:
Mám tam plugin E2 upgrade.s a tím to nejde.Nebo musí být úplně prázdná fleška?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

no tak si naštartuj ten plugin , strč tam prázdnu flashku a dole na obrazovke máš tuším že červené tlačítko upgrade a zelené alebo žlté je backup .
Všetko 4K
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Jednim si vkladal image a druhym zalohujes, nie je nazvaný back up ale inak. Nepamätám ako, iba súbor čo vytvorí sa bude tak volať.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Po startu plugin_e2upgrade.s zmacknutim OK nabehne obrazovka kde cervene je 'Enigma2 Update' a zelene 'Backup E2'

Kdyz uz jsem u toho, tak tim Update se Enigma taky instaluje? Jde Enigmu vubec updatovat na novejsi verzi?

Mam maly dotaz. Zacal jsem pouzivat na Alienu HDMI vystup a zvuk po preputi kanalu me nabiha az tak dve vteriny po zobrazeni obrazu. Je to tak normalni?
A neslysim nejaky rozdil kdyz zapnu v Menu Audio ten Dolby Digital HDMI... Nezapina to vlastne ten SPDIF vystup na boxu? Anebo to pousti pred HDMI vystup Dolby stereo?
Odborník
Odborník

Příspěvek od avatar99 »

První verze e2upgrade.s uměla jen nahrát ne zálohovat , druhá oboje
Denys H.265 PRO Combo EU+/Amiko 8265+
AmikoAlienTriplex/AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Prva verzia ktora vedela iba nahrať e2 nemala v názve bodku a písmeno s.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Už mi jde záloha E2 přes Spark plugin E2upgrade.s. Já tam měl pluginy z roku 2012 ](*,) Díky za radu
dipol100
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dipol100 »

dipol100 píše:Má někdo jako já problém s nahrávání na Amiko Alien Twin? Někdy mi naprogramovaný časovač nenahraje celý pořad, ale jen začátek a někdy vůbec nic. Zjistil jsem, že je to následující hláškou, která se objeví a od té doby nenahrává i když nahrávání bliká, ikonka znázorňující kódování Irdeto je místo zelená červená (spodní řádek se zobrazenými typy dekódovacích karet CW, I ...) a na displeji se zobrazí hláška "Žádná data na transponderu! (Vypršel časový limit čtení PAT)". Neví někdo prosím co udělat, aby ten limit nevypršel, nebo v čem je problém? V podstatě je černá obrazovka a nejsou přijímána žádná data, pokud přepnu na jiný kanál a zpět, tak už to zase běží.

Jelikož asi nikdo nemá stejný problém a nedokáže tím pádem poradit s výše uvedeným problémem, prosím alespoň nějakou dobrou duší, aby mi poradila, jaký plugin mám použít (verzi, případně odkaz ke stažení) pro dekódování karty Irdeto CAID 0624 ve Spark. Moc by mi tím pomohl, mám tam nějaký mcas, ten dekóduje jen občas a pak je tam oscam, ale asi špatně nastavený.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

@dipol100

Stáhni si dole pluginy.Nejdříve tam instaluj ten z května 2012 a pak ten nový. Ve Sparku klikni na plugin MCAS full.s aby zezelenal a mělo by ti to frčet.Jestli ovšem máš novou kartu Irdeto M7 tak ti to nepůjde ani ve Sparku ani v E2. Dej tam oba balíčky,protože v tom z května 2012 je nefunkční plugin E2upgrade.s,nejde s ním zálohovat E2
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

Inuita píše:Nevíte někdo co udělat,aby v hyperionu po startu naběhl hned obraz a zvuk a nemuselo se přepínat na jiný kanál. To je přece základní funkce fw,aby se po zapnutí mohl hned koukat,nebo ne? Kdybych věděl co to způsobuje. zkoušel jsem různé druhy oscamů a je to stejné. V EMU manageru v card server má něco být? Já tam mám server not active.
Nastavoval som si aby STV1 vždy po štarte nabehla - odvtedy po zapnutí stále nabehne, je jedno na akom kanále hyperion vypínam. Vždy po štarte naskočí, nastavuje sa to tam, kde sa pridávajú a mažú kanaly do favoritných skupín... Možno ti to pomôže :roll:
coobo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coobo »

chcel by som sa spytat, ked cez spark pustam nejaky film z ext hdd, ako sa k nemu daju zapnut titulky?

- a, zrejme je to tu na fore, ale neviete, ako v sparku nahodit keys? treba na to nejaky plugin? teda zaujimalo by ma to iba za predpokladu, ze hbo comedy este ide cez kluce...
illusion m2s, opticum 4000 tscx, Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2: multifeed 5e, 1w, 5w
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“