Kód: Vybrat vše
http://webshare.cz/#/file/21Z3hwed64
Tak jak si mu to napsal,tak to by čekal na FORCE do Vánoc.nasgul88 píše:Takze na instalaciu e2 pouzi plugin e2upgrade v sparku. Stiahnes si nejaku e2 (ja osobne doporucujem PKT Hyperion SVN-2060) rozbalis na usb kluc aby si tam mal dva subory (uImage a e2jffs2). Zasunies a pustis e2upgrade , stlacis tusim cerveny upgrade a pockas kym sa flesne.L0th4r píše:Nemohl by nekdo hodit sem pro zacatecniky navody na instalaci napr E2.,jaky programy pouzivat v pc a na co jsou,kde stahovat aktualizace apod.,aby nemuseli listovat vsude a meli to jako na podnose.Diky
Potom zadnym sietovym vypinacom vypnes , podrzis ok a ked nabehne force, pustis ok a vyberes enigma.
Pockas kym sa nabootuje a potom nastavis.
Program na editovanie kanalov a bouqetov pouzi dreamboxedit.
Program na komunikaciu s stb pouzivam win commander, v ktorom si nastavis pripojenie ftp kde das IP adresu stb , login a heslo (pri PKT je to root a pkteam).
No a potom cez ftp server uz mozes nastavit server ,klientov atd. Oscam ,Mgcamd a pod.
Ale to uz je na dalsiu kapitolu
Ono záleží hlavně na tom jak rychlé máš záznamové zařízení.Jak již jsem psal v jiném vlákně.Procesor Amiko Alien2 triple zvládné současné nahrávání 3HD kanálů+ jeden jiný SD sledovat.Záleží jakou máš rychlost zápisu a čtení na USB klíči,nebo HDD.Já jsem investoval do vysokorychlostní Kingston 64GB HyperX 3.0 s rychlostí zápisu na usb 3.0 135MB/s a na USB2 30MB/s.dipol100 píše:Při nahrávání pořadu a při jeho současném zpožděném přehrávání se mi občas přehrávání na pár sekund zastaví a vlevo nahoře pobíhají čárky, že je přístroj zřejmě "přehlcen" a za pár sekund přehrávání pokračuje, ale bohužel pak v nahrávaném pořadu chybí právě ten kousek, který odpovídá přesně době, ve které se přehrávání zastavilo. Jakoby v jednu chvíli nestíhal nahrávat a přehrávat současně, přitom mám v nastavení volbu, že má nahrávání prioritu. Neví někdo, jak nějakým nastavení eliminovat tento problém? Zvětšit nějakou cache, nebo něco podobného?
Jo cross epg na stejný hdd. NTFS ti enigma podle mne nevezme.Naformátuj ten disk jak ti napsal Vinov v PC na ext3 a zastrč do usb a musí ti ho mountnout.dipol100 píše:Cross EPG ukládáš na stejný HDD jako nahrávaný pořad? Zkoušel jsem i oscam ymod48, ale nedokázal jsem ho s kartou irdeto rozchodit, už jsem vyzkoušel spoustu nastavení konf. souborů oscamu, ale pro irdeto jsem to prostě nerozchodil . Mám podezření, že to možná s tím cross EPG nějak souvisí. Teď bojuji s NTFS v Enigmě, ale nechce mi ani nastavit cesty pro nahrávání, že na zařízení nejde zapisovat, tak nevím, ještě můžu zkusit Ext4, ale tím to asi nebude, to by si stěžovalo asi víc majitelů Amiko.
Přečti si toto: http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/ra ... v-enigme-2L0th4r píše:Na e2 nejde rozchodit ntfs? To nevim teda kde zazalohuju 2 TB a preformatuji treba na ext3
Odesláno z mého R800i pomocí Tapatalk 2
Je možné,že si Amiko neporadí s tak velkým diskem. Zkus ho tedy rozdělit na menší oddíly.dipol100 píše:Doteď jsem tam měl ten 1TB HDD naformátovanej na Ext3 a v Mount point 1/hdd mám na konci řádku /dev/sda1, vezme ho bez problémů, ale jak jsem psal, při nahrávání pořadu a při jeho současném zpožděném přehrávání se mi občas přehrávání na pár sekund zastaví a vlevo nahoře pobíhají kostičky, že je přístroj zřejmě "přehlcen" a za pár sekund přehrávání pokračuje, ale bohužel pak v nahrávaném pořadu chybí právě ten kousek, který odpovídá přesně době, ve které se přehrávání zastavilo.
Mě na Ext3 3HD současně!!!logan píše:V Hyperione mi v pohode na 1TB disk WD essential nahráva 2 SD programy súčasne . Disk je naformátovaný na NTFS.

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz